Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική επιστροφής χρημάτων και προϊόντων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε σε διάστημα 14 ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε .

Διαδικασία επιστροφής:

1. Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@tsantakias.gr ή στο 2333 401212, για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής. Κατά την επικοινωνία θα πρέπει να γνωρίζετε τον αριθμό απόδειξης αγοράς και τον κωδικό του προϊόντος.

2. Συσκευάζετε το προϊόν, ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή

3. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας, στέλνετε το δέμα με την εταιρεία courier που το παραλάβατε στην διεύθυνση που ακολουθεί με έξοδα παραλήπτη οπότε τα έξοδα τα αναλαμβάνει το tsantakias.gr .

*Παρακαλούμε σημειώστε πως τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής τα χρεώνεται η επιχείρησή μας μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.
**Η διαδικασία της επιστροφής έχει μέσο χρόνο διάρκειας 7 εργάσιμες ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2333 401212

Εάν η πληρωμή έχει γίνει με κάρτα ή τραπεζική μεταφορά τα χρήματα σας θα επιστραφούν στον λογαριασμό σας εντός 3 εργάσιμων ημερών από την στιγμή που θα παραλάβουμε το προϊόν προς επιστροφή. Αν η πληρωμή έχει γίνει με αντικαταβολή η επιστροφή του ποσού θα γίνει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με κάποιον εκπρόσωπο μας.

tsantakias.gr
Αμβροσιάδης Ιωσήφ
Αλεξάνδρεια Ημαθίας | Τ.Κ. 59300
Δ. Βετσοπούλου 18
Τηλ. 2333401212 | Κιν. 6906812186