Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική επιστροφή χρημάτων και προϊόντων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε σε διάστημα 14 ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε .

Διαδικασία επιστροφής:

1. Επικοινωνήστε μαζί μας στοinfo@tsantakias.gr ή στο 2333 401212, για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής. Κατά την επικοινωνία που πρέπει να γνωρίζετε τον αριθμό απόδειξης αγοράς και τον κωδικό του προϊόντος.

2. Συσκευάζετε το προϊόν, ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή

3. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας, στέλνετε το δέμα με την εταιρεία courier που το παραλάβατε στη διεύθυνση που ακολουθεί με τα έξοδα παραλήπτη οπότε τα έξοδα τα αναλαμβάνει το tsantakias.gr .

*Παρακαλούμε σημειώστε πως τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής τα χρεώνεται η επιχείρησή μας μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.
**Η διαδικασία της επιστροφής έχει μέσο χρόνο διάρκειας 7 εργάσιμες ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2333 401212

Εάν η πληρωμή γίνεται με κάρτα ή τραπεζική μεταφορά των χρημάτων σας που θα επιστραφούν στον λογαριασμό σας εντός 3 εργαζομένων ημερών από τη στιγμή που θα παραλάβετε το προϊόν προς επιστροφή. Αν η πληρωμή έχει γίνει με αντικατάσταση η επιστροφή του ποσού θα γίνει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με κάποιον εκπρόσωπο μας.

tsantakias.gr
Αμβροσιάδης Ιωσήφ
Αλεξάνδρεια Ημαθίας | Τ.Κ. 59300
Δ. Μπετσοπούλου 18
Τηλ. 2333401212 | Κιν. 6906812186